Hét recept voor een onschuldige look!

Getoupeerd haar en pastelroze lippen: hét recept voor een onschuldige, meisjesachtige look! Zo verschenen de modellen op de catwalk tijdens het showen van de wintercollectie van Nina Ricci. 

Het haar ligt in een korte middenscheiding en is vanachter op de kruin lichtjes getoupeerd à la Amy Winehouse (maar dan nét iets minder extreem). Wat de make-up betreft volstaat een bleek "porseleinen" huidje, gecomineerd met een klein laagje mascara, een tikkie glans op de oogleden én niet te vergeten: zachtroze lippenstift!


Ik vind het een hele mooi haarstijl! Al ben ik wel bang dat mijn haar er een klein beetje te kort voor is... Maar ben jij wel gezegend met een paar lange haardos? Dan zou ik zeggen: try this at home! De lippenstift vind ik ook heel mooi. Hij contrasteert heel subtiel tegenover de lelieblanke huidjes van de modellen. Ik draag eigenlijk nooit lippenstift, maar voor deze tint wil ik graag eens een uitzondering maken! 

Wat vinden jullie van de make-up en het haar? Zou je deze look zelf dragen?

4 opmerkingen:

Sanne zei

Die kleur lipstick vind ik echt grappig. Ik word wel een beetje jaloers, als ik al die prachtige modellen zie.

Lauwra Timmermans zei

& voor zo een lipstick kleurtje rij ik graag naar de winkel om het te halen. Een absolute must!

lily de koekjesfee :) zei

ik vind het B-I-U-E-T-I-E-F-U-L :-) mijn haar wil ik laten groeien :) dus denk ik dat zo'n stijl echt wel iets voor mij is :) make-up doe ik sowieso niet op maar dat lichtjes op vind ik niet mis :)

lily de koekjesfee :) zei

AH! daarbij: dat is zeker dahpne groenveld op die 3de foto? da staat haar wel diene flair :)

Een reactie posten