Oorbellen @ Forever 21

Tijdens mijn eerste bezoekje aan Forever 21 in Antwerpen had ik jammer genoeg niet zoveel gekocht. Ik besloot vandaag nog eens een kijkje te nemen, alleen dit keer in de online shop. Daar stuitte ik op een aantal super mooie accessoires! Vooral de oorbellen vielen bij mij in de smaak. Hier een selectie van mijn favorieten...

Zoals je ziet ben ik momenteel helemaal into hangertjes! Sommige zijn lang en smal, anderen eerder rond en breed. Tot voor kort droeg ik vrijwel altijd knopjes, maar nu mijn haar wat langer is waag ik me af en toe aan een paar hangers. Zulke oorbellen vind ik over het algemeen het mooist in goud-, koper- en bronstinten. Mijn favoriet "der favorieten" is de tweede op de derde rij, met al die vierkantjes. Een beetje etnisch, erg leuk!

Welke vind jij het mooist? 

4 opmerkingen:

Anna zei

Oh, er zitten echt mooie tussen! Spijtig genoeg heb ik geen gaatjes...

lily de koekjesfee :) zei

er is zelfs een visgraat bij! dat vind ik wel grappig :) voor mij van oorbellen moet het iets subtiels zijn ;) zo van die hangers ben ik niet zo ;)

Eva-Lynn zei

ik hoooouuuu van Forever 21 en alle accessoires,
jammer genoeg heb ik nog geen tijd gehad om naar de Antwerpse Meir te gaan :(
Als ik kan, zeker, dan koop ik wss de rekken leeg ;D
Ik hou van de visgraat, de strikjes en de bovenste, met de lange losse sliertjes... (doet mij een beetje denken aan New Look en Pimkie enzo)....

Bie x zei

Ik vind de oorbellen met de 5 strikjes echt GEWELDIG, maar ik heb geen gaatjes dus... !

Een reactie posten