Happy feet: socks in sandals!

Hoewel socks in sandals zowat hetzelfde klinkt als sokken in sandalen, is het absolúút niet hetzelfde. Sokken in sandalen waren namelijk 50 jaar geleden al duf (en zijn het nu nog steeds). Socks in sandals daarentegen is de Engelstalige term voor kousen in hoge hakken! Als je me een jaar geleden gevraagd zou hebben wat ik daar van vind, zou ik vastberaden geantwoord hebben: verschrikkelijk. Maar tegenwoordig vind ik het steeds leuker staan!Bron afbeeldingen: Google images, Fashionsalade

Ik vind het echt een geweldige trend! Al is het wel iets voor durvertjes. Ik weet niet zo zeker of ik het zelf zou dragen. Zwart, beige of bruin vind ik nog wel leuk, maar een felle knalkleur? Ho maar! Bovendien moet ik eerst nog een paar geschikte hooggehakte sandalen vinden én of course schattige sokjes (aangezien mijn zwarte enkelsokjes van Puma niet bepaald flatteren in combinatie met hoge hakken). 

Wat vinden jullie van sokken in hoge hakken? Hot or not?

FYI: onthoud goed: sokken in sandalen zijn nooit, maar dan ook NOOIT fashionably verantwoord bij mannen! Zeker niet als ze wit zijn. Dat zou verboden moeten worden. ;)

7 opmerkingen:

RoxzLife zei

Ik vind het een super trend, maar ik zou het zelf niet echt druven. Kniekousen draag ik dan wel weer (:
En goed gezegd over de mannen!

Svea zei

Ik vind het op bovenstaande foto's ook wel erg leuk, maar ik denk dat als ik het in het echt zou zien, ik het tochy maar vreemd zou vinden...

Lauwra Timmermans zei

Deze trend is zo lelijk, walgelijk!

Anna zei

op modeplaatjes is het oké, maar in het dagelijkse leven? No way!

lily de koekjesfee :) zei

ik vind ze wel leuk :) maar op zo'n hoge hakken? hehe nee! dank je :) ik heb al eens proberen lopen op hakken van maar liefst 30 cm :O mijn ander been kon nie mee :O haha!

Masha zei

Ik vind het eigenlijk alleen leuk op fashionfoto's zoals die laatste. In het echt zou ik dat nooit dragen ...

Maura zei

Voor bruine, grijze of zwarte zou ik misschien nog wel gaan, maar het is inderdaad wel zeeeer gewaagd moet ik zeggen ...

Een reactie posten