Blair-ish à la Fendi fall 2011

Bij het zien van een aantal looks uit de herst/wintercollectie van Fendi, moest ik gelijk aan Gossip Girl personage Blair Waldorf (a.k.a. Leighton Meester) denken. Sommige outfits uit deze collectie zouden namelijk zó rechtstreeks uit Blairs kledingkast kunnen komen. Nu denk ik eerlijk gezegd wel dat een gerenommeerd internationaal modehuis als Fendi er niet bepaald blij mee is om vergeleken te worden met Blair Waldorf, een personage uit een televisieserie nota bene. Al hou ik persoonlijk enorm van haar stijl. Blair Waldorf is een van mijn favo stijliconen!
Ik ben dol op deze preppy stijl: knielange rokken met een hoge taille en hoog dichtgeknoopte blousejes. Er wordt niet veel prijsgegeven, maar wel nét genoeg om het geheel er toch iet of wat sexy uit te laten zien. Onder de rokken wordt steevast een dikke panty gedragen, al dan niet in een felle kleur die de aandacht trekt. (Net zoals in Gossip Girl!)

Mijn favoriete looks uit deze collectie zijn de eerste en de laatste. Zelf zou ik bijvoorbeeld nooit op de combinatie donkerblauw-bordeauxrood zijn gekomen zoals op de eerste foto, maar het ziet er naar mijn mening echt enorm chique en gesofisticeerd uit. Wat ik zo leuk vind aan de laatste foto is het bontje, afgewerkt met lange mouwen van doorschijnende stof met subtiele glitters erin. Love it!

Welke looks vind jij het mooist? En herken jij ook de stijl van Blair Waldorf in deze collectie?

5 opmerkingen:

Chloe zei

Ik herken Blairs stijl hier zeker in, maar ik vind die van haar nog mooier eigenlijk..
x

Marie zei

Ik herken haar stijl er een beetje in, maar zoals Chloe zei; ik vind haar stijl toch nog iets mooier ;d.
x

Masha zei

Vooral de eerste outfit is heel erg Blair Waldorf! Die preppy stijl is echt mooi :)

Vintagirie zei

Haha, je hebt gelijk. Ze lijken idd op blair waldorf ;) Ik organiseer een give-away: http://vintagirie.blogspot.com/2011/09/finally-give-away.html

lily de koekjesfee :) zei

3 en 4 zijn mij favorieten :) ik hou erg van zulke H-E-B-B-E H-E-B-B-E KLEREN :) ik zie op foto 2 dat jurkje overal. in de flair, ELLE. in de flair zeiden ze dat een bepaalde serie een inspiratiebron was voor disagners. maar kan niet op die naam komen! "houswife" "house man"? hoe dan ook ik ben fan van BLAIR :)

Een reactie posten