REPLAY Jeans Spirit

Inmiddels alweer een hele poos geleden ontving ik een leuk pakketje in mijn brievenbus: Jeans Spirit, het nieuwste geurtje van Replay! Het parfum is volledig geïnspireerd op denim, vandaar ook de naam 'Jeans Spirit'. Individualiteit, creativiteit en 100% jezelf zijn staan centraal. Volgens Replay zelf is de geur dé perfecte match bij het dragen van denim...


Het geurtje is spontaan, sprankelend en fris en wordt enigszins getemperd door zachte, soepele contouren. De geur heeft eerder een vriendelijk-benaderbaar dan een brutaal-verleidelijk karakter. Dat maakt dat 'ie niet al te overheersend is, maar wel aangenaam aanwezig.

De topnoot bestaat uit de pioenroos, de hartnoten bestaan uit een combinatie van warme, kruidige gember en zonnige, rijpe passievrucht en de basisnoot bevat viooltjes. Een hele frisse combinatie, als je het mij vraagt. Ik vind het een lekker geurtje, perfect geschikt is voor dagelijks gebruik. Dit omdat hij subtiel, maar wel degelijk aanwezig is. Zelfs wanneer je geen denim draagt! Leuk detail: de verpakking is ook helemaal in denim-sfeer!

Replay Jeans Spirit For Her kost € 17 voor 30 ml, € 25 voor 50 ml en € 35 voor 75 ml. Hebben jullie het parfum al eens geroken?

3 opmerkingen:

Anna zei

nee, maar het ziet er wel goed uit!

Marie zei

Hmm, het klinkt echt goed!! ♥

Masha zei

Ja in het Kruidvat ;p Ruikt echt lekker! :) x

Een reactie posten