De transformatie van Zac Efron (DAMN!)

Zac Efron. Ik herinner me hem vooral uit zijn High School Musical periode, toen ik zelf als hysterische twaaljarige helemaal obsessed was met die films. (Herkenbaar?) Ondertussen heeft Zac in nog heel wat andere films meegespeeld, waaronder 17 Again en Charlie St. Cloud. Toen ik onlangs deze laatste keek, viel me pas op hoeveel hij veranderd is in de afgelopen jaren! Kijk zelf maar...
Herken je 'm nog op de eerste foto? Nu moet ik zeggen dat Zac Efron eigenlijk nooit een lelijk eendje is geweest (integendeel!), maar die laatste twee foto's overtreffen werkelijk alles: daaaaamn, he's hot! Je kunt duidelijk zien dat hij een stuk ouder is geworden. Hij ziet er nu veel volwassener uit, met z'n baardje. FYI: zijn kapsel op de laatste foto vind ik ook he-le-maal geweldig.

Inderdaad, het ziet er naar uit dat ik weer helemaal gek ben op Zac Efron. Déjà vu? ;)

9 opmerkingen:

Lieke zei

Dat baardje vind ik redelijk, ehm, gladjakkerig. maar op die 2e foto is ie best leuk. (:

Caroline zei

wow, hij ziet er echt geweldig uit!!

Femke | Younique zei

Ik ga voor foto twee O:)

Unknown zei

foto 2 is zo cool

Unknown zei

hij is echt veranderd !
www.muzaiki.blogspot.com

Anoniem zei

Waaaaaaaaaaaaauw :)
x

Anoniem zei

Oooh, yumyum

AddFashion zei

veel hotter, sorry hoor. Maar op de eerste foto is hij nog zoooo jong ;s xOxO

HINDE  zei

OMG DE LAATSTE FOTO

Een reactie posten