WIN 3 x hippe usb stick van Hip-usb.nl!

Usb-sticks, ze komen bijna altijd wel van pas. Ik gebruik ze zelf regelmatig om bestanden tussen mijn laptops over te zetten, of wanneer ik bijvoorbeeld een presentatie moet maken op school. Jammer genoeg zien ze er vaak heel saai en simpel uit. Maar waarom zou je je usb-stick niet kunnen verwerken in een mooi accessoire, zoals een sleutelhanger of een halsketting? Nou, het kán! In de webshop van Hip-usb.nl verkopen ze namelijk zulke hippe usb's...

 

Bij bijna alle items uit de shop is de usb zelf onzichtbaar. En dát maakt het juist zo leuk! Zo valt het niet op dat je eigenlijk een usb-stick bij je hebt, in plaats van een mooie sleutelhanger of ketting. Bovenstaande drie usb's zijn mijn favorieten uit de shop. De sleutelhanger met het lippenstiftje kost 21,95 euro, poppetje 'Happy Laura' kost 23,95 euro en het gouden katje kost 21, 95 euro. Op de shop van Hip-usb.nl vind je er nog veel meer!

En ik heb goed nieuws, want ik mag bovenstaande drie usb-sticks namelijk verloten onder mijn lezeressen. Jullie dus! Sounds good, right?

Wat moet je doen om te winnen? Volg mij op Twitter (fleurvsambeeck) óf word lid van de Girly & Geeky Facebook pagina. Als je het allebei doet, hou ik daar rekening mee tijdens het loten en heb je twee maal zoveel kans! Stuur vervolgens een mailtje naar girlyengeeky@hotmail.com met daarin de naam van je Twitter of Facebookprofiel, je eigen naam, je adres en je leeftijd. That's it!

Deelnemen kan tot en met 10 oktober 2011.

7 opmerkingen:

Sifra zei

Leuke winacite , ik doe mee

Chloe zei

Ik doe mee!
x

Anoniem zei

They're so cute!
x

Carolien zei

superleuke winactie!
Eens wat anders dan zo'n saaie usb-stick!

Anita zei

die zijn pas gaaf.

lily de koekjesfee :) zei

zooooo schattig :) ik heb al veel gave usb sticks gezien :) usb stick ninja POPPETJE ;-) usb stick ruimte astronaut minni POPPETJE :) gezien hoe je het maakt :) in een lippenstift, een barbie pop of gom :D ik vind de gaafste usb stick van jou die met die lippenstift :)

Chloe zei

Wanneer komen de resultaten online? :)

Een reactie posten