Obsession: Bohemia Satchels

Normaal gezien klik ik vrijwel nooit op banners, maar toen ik onlangs een advertentie tegenkwam van online shop Bohemia, kon ik mezelf gewoonweg niet in bedwang houden. Gelukkig maar, want het blijkt om een ontzettend leuke webshop te gaan! Ze verkopen er allerhande mooie items, stuk voor stuk geïnspireerd op de "bohemian look". Mijn aandacht vestigde zich op één ding in het bijzonder, namelijk de lederen satchels...

Deze satchels werden al meermaals gespot aan de schouders van populaire fashionbloggers en zijn verkrijgbaar in zowat alle kleuren van de regenboog! Ik ben vooral fan van de satchels in fluokleuren. Ik vind het leuk dat er met het contrast wordt gespeeld tussen een old school boekentas en zulke frisse, sprekende kleurtjes. Zo'n tas fleurt in één wip je hele outfit op! Bovendien zijn ze gemaakt van echt leder, waardoor ze gelukkig niet al te cheap ogen. Voor één tas betaal je rond de 100 euro, afhankelijk van welk model je kiest.

Ik ben verkocht! Jullie ook?

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Me too!!!!!! xD

Lauwra Timmermans zei

Aan de handtassen ben ik ook verkocht, maar aan de site jammer genoeg allesbehalve, veel te duur & ik ben een schoenen verslaafde en wat ik zag op de site van schoenen, afschuwelijk!

- Maar de handtassen zijn gewoon top!

Anoniem zei

Love them! Zoveel verschillende kleurtjes maakt de keuze nog moeilijker :)
x

Anoniem zei

Wat leuk! Behalve dat het zo duur is :(

Unknown zei

lovely echt supeeer !
www.muzaiki.blogspot.com

Femke | Younique zei

Die satchels zijn echt super leuk! <3

Sara zei

Ik vind ze super leuk, van die felle kleuren word je meteen blij.
alleen spijtig dat ze zo duur zijn

AddFashion zei

roooooozzeee! ;) xOxO

HINDE  zei

AAAAIGHT ZO VET!!!

Anoniem zei

Ja echt super cool! Heb trouwens ook een ander merk gespot dat deze tassen maakt Zatchels. Zij hebben ook met sterretjes en bloemetjes. Super vet!

Een reactie posten