Bezocht: Forever 21 in Antwerpen!

Maandenlang werd er gespeculeerd over de opening van Forever 21 in Antwerpen. Ik was al wel eens eerder in een Forever 21 store geweest, namelijk in de Dolphin Mall in Miami. Maar wie had dat gedacht: een van de eerste vestigingen in Europa werd uitgerekend geopend in Antwerpen (!), niet eens zo ver bij mij vandaan.  Inmiddels was de winkel al een aantal weken open, maar was ik er nog steeds niet geweest. Ongelofelijk. Dus trok ik er vorige week met vriendinnen Tine en Nikki op uit, met maar één doel voor ogen: slagen bij Forever 21...
Ik moet toegeven dat mijn vriendinnen me werkelijk mee moesten slépen naar de Forever 21, aangezien deze ongeveer in het midden van de winkelstraat ligt en ik constant afgeleid werd door de lonkende etalages van andere winkels. (Oh oh, wat hou ik toch van De Meir...)

Eenmaal aangekomen bij Forever 21 vielen onze monden spontaan open van verbazing: welkom in het walhalla! De winkel is zo ontzettend groot en heeft maar liefst drie verdiepingen. Hij is vanbinnen ook mooi ingericht, met tientallen lusters aan het plafond. I like!

Wat de kleding zelf betreft: mooi, maar vooral... budgetvriendelijk! De prijzen zijn gelijkaardig aan die van H&M, en soms zelfs nog goedkoper! Toen ik de winkel binnenkwam zag ik al meteen heel wat prachtige items hangen, die ik vervolgens gretig in mijn mandje mikte. Maar... twee pasbeurten later had ik nog maar één shirt over. Dat is wel jammer, maar het is zo'n grote winkel, dat er voor ieder ongetwijfeld wat leuks tussen hangt. Pluspunt is trouwens ook de enoooorme accessoireafdeling. Je vindt er oorbellen, kettingen, riemen, schoenen en tassen à volonté voor redelijke prijzen.  

Al bij al vind ik het een ontzettend mooie winkel met leuke, betaalbare spullen. Deze komt zeker en vast op mijn hier-ga-ik-zeker-nog-eens-langs-als-ik-weer-in-Antwerpen-ben-lijstje. Zijn jullie er al geweest?

8 opmerkingen:

Lieke zei

Ik wil oooooook .

Anoniem zei

Been there. Done that. ;)

Sara zei

Ik ben er nog niet geweest maar ik wil er zo graag is naar toe

AddFashion zei

Ooooh, nog niet bzocht, maar nu zal het zeker eens gebeuren ;) xOxO

lily de koekjesfee :) zei

hum... ik heb er over gehoord. dat er elke week iets nieuws hangt ;-) inderdaad BUDGETVRIENDELIJK :D er naar toe gaan? tuurlijk ;) maar mijn mama gaat er nooit shoppen. er woont ook niemand van de familie in antwerpen dus. ma ik zal er zeker wel eens gaan ;)

Linde zei

Waaauuw, wat een mooie winkel! Wat heb je gekocht? :)

Anoniem zei

Weet jij toevallig of er ook een Forever 21 in Nederland zit...? Ik wil er zo graag eens heen maar Antwerpen is voor mij toch echt te ver!

Anoniem zei

op 20 minuutjes fietsen ben ik in Antwerpen en ik ben al twee maal binnen geweest! Ik vind het eigenlijk ook super dat er zo'n mooie kledij is voor de grote maten!!

Een reactie posten