My guilty pleasure: Oreo shake

Ik vind het heerlijk dat het de laatste dagen zo'n lekker weer is! Helaas moet ik overdag gewoon naar school, maar van zodra ik thuis kom spring ik meteen in het zwembad! Daar vertoef ik dan totdat de zon ondergaat... Ach ja, je kunt beter genieten van dit zalige nazomerweertje zolang het er nog is, toch?

Anyway, toen ik vandaag aan het zwembad lag, had ik plotseling ongelofelijk veel zin in een Oreo milkshake. Ik dacht "waarom niet?" en ging meteen aan de slag. Het kostte me slechts een vijftal minuutjes en het resultaat was delicousssss!


Hoewel het recept heel simpel is, wil ik het toch graag even met jullie delen, zodat ook jullie morgen kunnen genieten van een ijskoude Oreo shake...

Wat heb je nodig?

4 à 5 Oreo cookies
4 bollen slagroom- of vanille-ijs
200 ml melk
staafmixer

Hoe begin je eraan?

Doe de Oreo cookies in een beker en prak ze fijn met een vork. Voeg vervolgens het ijs toe. Maal het geheel nu fijn met een staafmixer. Normaal gezien hou je nu een dikke, stroperige substantie over. Voeg vervolgens de melk toe en mix alles nog een keertje. Als het goedje nog steeds te dik is, kan je eventueel nog wat extra melk toevoegen. Schenk het geheel in een longdrinkglas en klaar is kees! Echte Oreo addicts voegen nog een extra Oreo cookie toe ter decoratie. Tip 1: mini Oreo's zijn nóg leuker! Tip 2: drink het ijskoud mét een rietje!

Zoals ik al zei: a piece of cake! Maar o zo lekker... Ga jij het eens proberen?

6 opmerkingen:

Barbara zei

Ik ben er echt megaverslaafd aan! Goed weer? Oreo milkshake! :)

Anna zei

Ik ben een echte milkshake-addict, ik ga het zeker proberen!

Marie zei

Hmm, ziet er echt lekker uit!!!
x

Anoniem zei

Aaah, LOVE IT! Vergeet me de volgende keer niet uit te nodigen ;)
x

lily de koekjesfee :) zei

wel wel dat ziet er me KEI LEKKER uit! ik wil het zeker proberen :)

Stilte voor de storm zei

Ik reageer pas heel laat, haha!
Ik wil de shake vandaag maken, al is het hertje winter, haha!

Een reactie posten