Sawadika... off to Asia!

Een poosje geleden konden jullie al in detail lezen over mijn plannen voor deze zomer, maar nu is het moment dan eindelijk daar: vandaag vlieg ik naar Bangkok! Vanuit daar begin ik met mijn grootse avontuur: eerst gaan we de Thaise metropool een beetje verder ontdekken, om vervolgens deel te nemen aan de Thamassat Undergraduate Business Challenge aan Thamassat University (een universiteit in Bangkok). Daarna ga ik een paar weken door Thailand trekken (solo!), en waar ik dan precies eindig is nog maar net de vraag. Ik laat me verrassen door wat op m'n pad komt! Wat ik wél weet is waar ik mijn zomer ga eindigen: een paar dagen chillen in Singapore, gevolgd door some serious business... de National University of Singapore Case Competition. Grootse plannen dus! CAN'T WAIT!

ENGLISH: Some time ago you could already read about my big Asia plans for this summer, and now the moment is finally there: today I'm flying to Bangkok! From thereI will start my biggest adventure ever: first we will take our time to discover the Thai metropole a bit, and then we will participate in the Thamassat Undergraduate Business Challenge from Thamassat University (a university in Bangkok). After that I will travel (solo!) a couple of weeks through the country. Where I end up is one big questionmark, because I'm planning to go with the flow and decide every day what I want to do. One thing is for sure: I will end this summer with a couple of days chilling in Singapore, followed by some serious business... the National University of Singapore Case Competition. Big plans huh! CAN'T WAIT!


I found the pictures above on the Tumblr of Janke! She is also in South East Asia at the moment, and shares the most amazing pictures. Check them all out here!

Ik ga proberen om jullie af en toe op de hoogte te houden, maar ik kan nog niet inschatten hoe ik er precies voor ga staan qua internet toegang etc. Waarschijnlijk krijg je nog het meeste te zien op mijn Instagram @fleurpauline, dus hou die alvast in de gaten. See y'all in September!

ENGLISH: I will try to keep you guys posted every once in a while, but I can't make a real estimate yet about the internet access etc. Probably you'll find most on my Instagram account @fleurpauline, so definitely keep an eye on that on. See y'all in September!