Check ma ombre!

Toen ik laatst de foto's bekeek die ik onlangs samen met Ranim maakte, viel me één ding plots heel erg op: mijn haar aan de achterzijde. Normaal zie ik dit natuurlijk nooit, omdat ik altijd recht in de spiegel kijk, maar nu viel het me echt op: ik heb een ombre! Niet zo'n heel sterke, maar hij is er wel... Kijk zelf maar!

ENGLISH: When I took a look at the pictures I took recently with Ranim, I suddenly realized that my hairr looks different from the back than before. Normally I of course never see the back of my head, since I always look straight in the mirror, but now I clearly noticed: I have an ombre! Not a very strong one, but still... it's there. Take a look yourself!


Vroeger vroegen mensen me wel eens of ik highlights in mijn haren had, of dat ik een ombre had laten zetten. Maar guess what: ik heb mijn haar nog nooit geverfd! Zelfs niet eens highlights. All natural! M'n haar verkleurt gewoon verrassend snel in de zon. En nu ik over twee dagen naar Curaçao ga hoop ik stiekem dat het nog intenser wordt... I'll keep you posted!

ENGLISH: Back in the days people kept on asking me if I dyed my hear with highlights, or that I dyed an ombre. But guess what: I've never dyed my hair before! Not even highlights. All natural! My hair just changes colours really fast. And now I'm gonna be in Curaçao soon, I secretly hope that it will get even more intense... I'll keep you posted!

1 opmerking:

Pauline zei

Het is super mooi :D

Een reactie posten