New in: beach proof swimwear

Mijn examenweek komt steeds dichterbij... AAARGH! Maar dat brengt ook een positief element met zich mee, want dat betekent dat mijn vakantie naar Curaçao óók langzamerhand dichterbij komt. Ik kijk er al ontzettend naar uit om weer wat zonnestralen op mijn winterse witte huidje te voelen. En om mijn familie weer te zien of course! Bij een zonvakantie hoort uiteraard ook een gepaste strandoutfit. Mijn oude bikini's waren onderhand wel aan vervanging toe, dus was het tijd voor wat nieuws!

ENGLISH: My exam week is slowly coming closer... AAARGH! But that also brings something positive with it, because it means that my trip to Curaçao is also coming a little bit closer. I'm so looking forward to feel some sunlight on my winterly pale skin again. And to see my family of course! But what is a holiday on a bounty island without a suitable beach outfit? My old swimwear meanwhile got a bit well-worn, so it was time for something new!
De bovenste bikini is van Buffalo en de onderste is van O'Neill. Ik had ze online besteld bij Zalando en was dan ook ontzettend verrast dat ze allebei zomaar pasten. (Zeker gezien het feit dat ik een poosje geleden nog een volledige bikini-bestelling van Asos heb moeten retourneren!) Ik heb overigens ook nog een simpele zwarte bikinitop van Roxy besteld. Dan kan ik deze af en toe afwisselingen met de zwart-witte bikini. Wat vinden jullie van mijn nieuwe bikini's?

ENGLISH: The upper one is from Buffalo and the lower one is from O'Neill. I ordered them online at Zalando and was super surprised that they both fitted. (Especially given the fact that I recently had to return a complete bikini-order from Asos!) I also ordered a simple black bikini top from Roxy. Then I can sometimes combine it with my new black-and-white bikini as well. What do you guys think of my new swimwear?

3 opmerkingen:

Unknown zei

Ik vind de zwart witte heel tof!

Unknown zei

Die tweede is mooi! :D

Ranim zei

lovin the first one!! Want it too :))

Een reactie posten