Gesponsord: Justin Bieber x NEO

Jullie hebben vast al wel eens eerder gehoord van Adidas NEO label. Het motto van het merk luidt als volgt: “Shoes, clothes and accessories for living in the moment.” Ik zou eigenlijk geen betere manier kunnen bedenken om het merk te beschrijven. De kleding is over het algemeen een stuk draagbaarder en dagelijkser dan de kleding die we normaal van Adidas gewend zijn, al heeft hebben alle items nog wel steeds die sporty, casual touch.Afgelopen woensdag kreeg ik een primeur in mijn inbox, nog voordat dit nieuws bekend werd gemaakt aan de rest van de wereld: niemand minder dan Justin Bieber heeft samen met Adidas de nieuwe campagne ontworpen! Hoewel ik stiekem misschien een beetje te oud ben om naar zijn muziek te luisteren, moet ik toegeven dat ik elk jaar nog steeds trouw naar zijn kerstcd “Misletoe” luister. Ik checkte net ook even zijn nieuwste nummer “Swap it out” en heb zo’n voorgevoel dat ik deze wel eens heel erg leuk zou kunnen vinden… Opgepast!

Ik heb alvast even een kijkje genomen naar de collectie, en vind bepaalde items echt heel gaaf. Zoals ik eerder al aangaf een combinatie van casual en sporty, zoals deze jogging met een lager kruis. Tikkeltje hipster, maar wel gaaf!


Ben jij stiekem ook wel een beetje een belieber? Dan heb ik goed nieuws: je kunt nu zelf de campagnevideo voor de Justin Bieber x NEO producen, met behulp van nooit eerder vertoonde videofragmenten gefilmd tijdens de Spring/Summer 2014 fotoshoot met Justin himself! Kies de fragmenten uit die jij het leukst vindt, monteer deze achter zijn nummer “Swap it out” en wie weet creëer jij wel de nieuwe campagnevideo die Adidas later ook gaat gebruiken om de collectie te promoten! Bovendien wordt de winnaar persoonlijk door Justin gekozen, en ontvangt deze een shoutout. Ga jij het proberen?

Dit artikel wordt gesponsord door Adidas, maar betreft mijn eigen mening.