If I were a boy

Ik ben niet altijd een big city girl geweest. Maastricht een big city?! Ik geef toe, het is niet de grootste metropool van de wereld, maar ik ben opgegroeid in een nog veel kleinere plaats. Ik bracht mijn jeugd namelijk door in een klein dorpje net over de Belgische grens. In het weekend gingen we vaak shoppen in nabijgelegen dorpen in Nederland. Eén van mijn favorieten was Bladel, net over de Nederlandse grens. Niet alleen de lekkere ijssalon, maar ook de aanwezigheid van Nummer Zestien droeg hieraan bij. En guess what? Onlangs kwam ik erachter dat ze tegenwoordig ook een online shop hebben. Perfect nu ik er niet meer zo dichtbij woon!

ENGLISH: I have not always been a big city girl. As far as you can call Maastricht a big city, of course. I admit, it's not the biggest metropole of the world, but I grew up in an even smaller town. I spent my youth in a village just across the Belgian border. During the weekends we often went shopping in nearby Dutch villages. One of my favorites was Bladel, just across the Dutch border. not only the delicious ice cream shop, but also the presence of Nummer Zestien contributed to this. And guess what?! Recently I found out that they now also have an online shop. Perfect, since I don't live that close anymore!


OUTFIT #1


OUTFIT #2


Voor de gelegenheid heb ik twee outfits met items uit de shop samengesteld met als centrale thema: IF I WERE A BOY. Hierbij legde ik de focus op een paar boyfriend jeans. Ik ben namelijk nog steeds een die hard skinny jeans fan, maar wil in het teken van mijn horizon te verbreden binnenkort misschien eens een boyfriend aanschaffen. Zodoende browste ik door de verschillende Nummer Zestien dameskleding items en stelde bovenstaande twee outfits samen. Hoewel ik ze stiekem beiden wel leuk vind, gaat mijn voorkeur toch uit naar de eerste outfit met de trui van Sweet Revenge. Sweet Revenge dameskleding is een nieuw hip merk uit Amsterdam. Kennen jullie dat al? Welke outfit vinden jullie leuker? En houden jullie van boyfriend jeans?


ENGLISH: I put together two outfits with items from the store, with the central theme: IF I WERE A BOY. I focused on a pair of boyfriend jeans. Actually I'm still a die hard skinny jeans fan, but to broaden my horizon a bit, I'm thinking of buying a pair of boyfriend jeans too. I like both outfits, but I have a slight preference for the first one with the Sweet Revenge sweater. Which one do you like more? And do you like boyfriend jeans?

2 opmerkingen:

Pauline zei

Outfit 1 is het leukst en ik heb er ooit eentje aangehad maar het voelt heel raar en het is wennen, daarom heb ik hem toen ook niet meegenomen

Birte zei

Ik vind boyfriend jeans altijd heel mooi bij iemand anders, maar vind mezelf er écht niet mee staan wegens klein en chubby. De eerste outfit is mijn favoriet!

Een reactie posten