Animal print à la Juicy Couture

Het is nu een weekje stil geweest op Girly & Geeky... too bad! Voornaamste reden hiervoor is het feit dat ik momenteel druk aan het carnavallen ben. Niet in Maastricht, maar in Keulen: Duitsland! Misschien hebben jullie al wel iets voorbij zien komen op Instagram? Hierover later meer! Voor vandaag heb ik een foto van Juicy Couture voor jullie in petto, die ik onlangs ergens op het internet voorbij zag komen...

ENGLISH: It has been a bit more quiet on Girly & Geeky last week... too bad! Main reason for this is the fact that I´m at the moment very busy with partying and ´carnavallen´. Not in Maastricht, but in Cologne: Germany! Maybe you guys already saw some of my adventures on Instagram? More about this later. For today I found a really cool outfit from Juicy Couture while browsing on Pinterest...


Toen ik deze foto zag dacht ik meteen: W-A-U-W! Ik vind het geheel er zo gaaf uit zien: de combinatie van de panterprint legging met de cropped top, gecombineerd met een sweatshirt nonchalant over de schouders gedrapeerd. LOVE IT! Normaal gezien ben ik niet zo van de dierenprintjes, maar om te sporten vind ik het er stiekem toch wel heel erg gaaf uitzien. Wat denken jullie: hot or not?

ENGLISH: When I saw this picture, I immediately thought: W-O-W! I really like the outfit as a whole: the combination of the animal print leggings with the cropped top, combined with a sweatshirt, casually over the shoulders. LOVE IT! Normally I´m not such a big fan of animal prints, but actually I think it looks really cool when you do sports. What do you guys think: hot or not?

1 opmerking:

Pauline zei

Ik heb het liefst geen dierenprintjes het staat me niet echt naar het ziet er geweldig uit (:

Een reactie posten