Peplums and palm trees

Het lijkt inmiddels alweer eeuwen geleden sinds ik voor het laatst op Curaçao was, maar eigenlijk is het nog helemaal niet zo lang geleden: één maandje! Toen ik tijdens kerst drie weken op het eiland was heeft m'n zusje een aantal keer foto's van mijn outfit gemaakt. Eéntje heb ik een poosje geleden al online geplaatst, maar was bijna vergeten dat ik er nog eentje had! Ready?

ENGLISH: It almost seems like ages ago since I was on Curaçao for the last time, but actually it's not such a long time ago: only one month! When I was on the island for three weeks during Christmas my sister took some pictures of my outfits. I posted one of the outfits already online some time ago, but I almost forget I had a second one too! Ready?


Top - Forever 21
Jeans - Hollister
Shoes - Blockx
Necklace - Accessorize

Wanneer ik deze foto's terugkijk krijg ik meteen weer a good feeling! Zeker na weer een maandje doorgebracht te hebben in ons koude kikkerlandje... brrr! Hoog tijd om weer richting de Caribbean te vliegen. Ik droeg overigens geen make-up tijdens deze shoot, dus niet op mijn blotebillengezicht letten! ;)

ENGLISH: Every time I look at these pictures, I immediately get a good feeling! Especially after spending yet another month in our small, cold country... brrr! Time to head to the Caribbean again. Btw, I was not wearing any make-up during this shoot, so please ignore my naked face! ;)

3 opmerkingen:

Pauline zei

Ik hou van peplum tops :D

Marieke zei

Staat je goed! Ik was in januari 12 dagen op Curacao en heb echt enorme heimwee!!

Unknown zei

Mag ik vragen welk model jeans je hier draagt? Dringend toe aan een nieuw exemplaar en deze zien er fantastisch uit! <3

Een reactie posten