Ibis Budget Fun Experience!

Wie mij volgt op Instagram had de hashtag #ibisbudgetfun vast al wel voorbij zien komen. Ik had jullie namelijk al een beetje lopen teasen, maar nog niet precies verteld wat ik nou precies deed in dat Ibis hotel. Wel, ik was uitgenodigd om een compleet verzorgd weekendje door te brengen in het Ibis Budget Hotel in Zaandam, vlak bij Amsterdam. En dat samen met 11 andere bloggers... SPEAKING OF FUN!


Ik keek er al de hele week naar uit en was ontzettend benieuwd wat me te wachten zou staan. Vol spanning nam ik de trein naar Zaandam, waar ik netjes werd opgepikt en bij het hotel werd afgezet. De meeste andere bloggers waren er al, dus dropte ik snel mijn koffer in mijn kamer om me zo snel mogelijk bij die gezellige boel te voegen. Eenmaal op mijn kamer stond me een wel heel leuke verrassing te wachten: een compleet welkomstpakket met wat lekkere snacks én... een Primark giftcard ter waarde van 75 euro! Ik wist het nu al: dit word léúk! 

's Avonds vond er een gezellige borrel plaats in de lobby van het hotel, die overigens totaal niet budget oogt. Eerder heel erg modern, met veel kleurtjes en stijlvolle inrichting. Ik was stiekem doodmoe door mijn drukke week, maar bleef verrassend genoeg toch erg lang hangen op de borrel: ik lag pas om half drie in mijn bedje... oeps! Het was dan ook erg gezellig om alle andere bloggers te ontmoeten en - uiteraard - allerlei ervaringen en tips uit te wisselen. Totally worth de wallen van de volgende ochtend...


Want ja hoor, om half 9 ging mijn wekker alweer... auch! Ik besloot van de gelegenheid gebruik te maken en eens lekker uitgebreid te douchen in mijn hotelkamer. De kamers van het Ibis Budget Hotel hebben trouwens geen aparte badkamer, maar wel een aparte douche en toilet in je kamer en een wastafeltje. Meer heb je niet nodig, toch? 


Toen ik beneden aan het ontbijt arriveerde zag ik tot mijn grote verbazing dat vrijwel iedereen er al was... vroeg uit de veren! Ik legde mijn bordje gauw vol met al het lekkers van het ontbijtbuffet en schoof aan bij de rest. Ik was overigens ook positief verrast door het aanbod van het ontbijtbuffet. Alles wat ik lekker vind om 's morgens te eten was er: van broodjes en croissantjes tot sapjes, fruit, yoghurt en vers beleg. Ik hou toch niet zo van scrambled eggs en bacon, wat soms in andere hotelketens aangeboden wordt, dus voor mij was het eigenlijk perfect!


Gezellig met de zusjes Verbon aan het ontbijt: Larrissa van Kittehscupcakes en Serena van Beautylab!


Een krantje bij het ontbijt... waar die dag niemand minder dan onze eigenste Chloé van Chloesterk.nl in stond! 


Na het ontbijt was er meteen alweer een andere activiteit voor ons gepland: een uitstapje naar de Primark in Zaandam. We hadden tenslotte 75 euro gekregen, en die moesten natuurlijk op! Er werd speciaal voor ons zogenaamd elektrisch vervoer geregeld van het hotel naar de Primark... luxe én milieubewust! Ik had zelf nog nooit in zo'n elektrische taxi gezeten, dus ben weer een ervaring rijker.


Hierboven zie je Lindsay van Lindsayvallen.nl helemaal happy aan de kassa. Ik heb geen foto van mezelf, maar wellicht zag ik er gelijkaardig uit. Ik had namelijk twee bomvolle tassen en moest maar 50 cent extra afrekenen bovenop mijn giftcard. Wie wordt daar nou niet blij van? 


En ik was niet de enige die goed geslaagd was! Volgens mij ging iedereen met minstens twee tassen naar huis. Een stelletje shopaholics bij elkaar! Hier poseer ik samen met Serena Verbon, Chloé Sterk en Tara Verbon met de buit. En zie hier...


... onze gezamenlijke buit! Jezus mina, heb nog nooit zoveel Primark tassen bij elkaar gezien!


Daarna was het tijd om weer terug te reizen naar het hotel. Weer met het elektrisch vervoer uiteraard. Hier zie je blije Angela van Macblogster.nl de kofferbak vol laden met onze Primark tassen. 


Van al dat shoppen krijg je natuurlijk wel reuzeveel honger. Gelukkig stond er ons bij terugkomst in het hotel een uitgebreide high tea te wachten... yummy! Ik vond de sandwiches met kip echt ontzettend lekker, maar vooral alle zoetigheid: soesjes, macarons, gebakjes, brownies. Ik at mijn buikje rond! Vervolgens lieten we het eten even zakken, want het was tijd voor weer een leuke activiteit: een fotoshoot! Het was de bedoeling dat we een outfit samen zouden stellen met de items die we die ochtend bij Primark gekocht hadden, en hiermee op de foto gingen. Ontzettend leuk! 


Chloé van Chloesterk.nl en ik (boven) en Marieke van Brouwertje.com en ik (beneden)


Helaas liep het weekendje na de shoot langzaamaan tot z'n einde. We maakten nog een groupshot (die foto zie je helemaal bovenaan dit artikel), maar daarna was het toch wel écht tijd om naar huis te gaan. Ik had in ieder geval een ontzettend leuk weekendje achter de rug. Ik heb veel leuke, spontane en inspirerende collega-bloggers ontmoet, maar heb vooral een betere kijk gekregen op de Ibis Budget Hotels.

Ik was ontzettend tevreden met mijn schone kamer met daarin alle voorzieningen die ik nodig had (zelfs een televisie!), het nette design van het hotel, het lekkere ontbijtbuffet en natuurlijk de gratis wifi in het hele hotel. En dat allemaal vanaf 39 euro per nacht! Wat ook fijn is is dat het hotel vlak bij een bushalte ligt, zodat je binnen 10 minuten al op Amsterdam Centraal bent. Kun je Zaandam en Amsterdam combineren in één trip!

Zoals jullie weten ben ik dol op reizen, dus de volgende keer wanneer ik een tripje maak ga ik zeker kijken of ik niet nog eens in een Ibis Budget hotel kan slapen. Je vindt ze namelijk op ontzettend veel locaties, dus  dat zou moeten lukken. Bovendien konden er in mijn kamer drie mensen slapen, dus ideaal voor een citytrip met vriendinnen! Heb jij al eens in een Ibis Budget hotel geslapen?

9 opmerkingen:

Pauline zei

Ik heb er nog nooit geslapen maar het ziet eruit alsof jullie heel veel plezier hebben gehad :D

c zei

Ziet er super tof uit

Birte zei

Superleuke foto's. Zag er heel gezellig uit!

Janine de Bart zei

Ziet er allemaal heel leuk uit! En wat een leuke outfit heb je aan met die overknee socks! :D

Unknown zei

Super leuke foto's zeg!! En onze foto met alle tassen van de Primark is zo leuk geworden! Tot snel xxx

Unknown zei

Wat een super toffe blogpost, ziet er heel erg leuk en gezellig uit! :)

xx Saranda

Fleur zei

Wat ziet dat er goed uit!
En inderdaad, voor die prijs is dat mooi gedaan!

Rowan | R E D R E I D I N G H O O D zei

Wat ontzettend leuk dat je daarvoor uitgenodigd werd, zeg! Ziet er uit als een fantastische experience! ^^ Leuke foto trouwens, die eerste van jullie met z'n allen!

Love,

Rowan


Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

Mireille zei

Ik had al iets op Instagram gezien inderdaad. Wat onwijs leuk en gaaf dat je uit was genodigd. Lijkt me heel gezellig en erg leuke foto's!

xoxo Mireille

Een reactie posten