Advertorial: Best memories

Ik sta eigenlijk veel te weinig op een bewuste manier stil bij hoe bijzonder mijn vriendschappen wel niet zijn, terwijl het juist zo mooi is om er eens wat extra aandacht aan te besteden. Laatst stuitte ik op het “Het verhaal van jou & …” Een ideetje van de DELA waarbij er op basis van je Facebookprofiel en die van een vriend naar keuze een unieke, persoonlijke animatiefilm gemaakt wordt. Ik probeerde de applicatie uit met vriendinnetje Tine, met wie ik door de jaren heen al ontzettend veel meegemaakt heb. Vond het erg mooi te zien om al die dingen terug te zien komen in die film. Kreeg er stiekem zelfs een beetje kippenvel van! 


Wanneer je de film af hebt kun je ‘m delen met vriend(in) en wordt deze in een priv├ębericht gestuurd, zodat het wel gewoon persoonlijk blijft. Dan weet deze persoon meteen dat je aan ‘m denkt! Er hangt overigens ook een wedstrijd aan vast: wanneer je de film deelt maak je kans om jullie persoonlijke film binnenkort op het witte doek te bekijken, en dat samen met 20 vrienden! En dan pak je de hoofdfilm ook nog even mee natuurlijk. Ik heb alvast een poging gewaagd! En jij?