I'm off to para, para, paradise!

Ondanks het feit dat ik de afgelopen weken examens had, hebben jullie hier normaal gezien niet al te veel van gemerkt. Heb namelijk mijn best gedaan om gewoon lekker door te posten, en naar mijn mening is dat heel goed gelukt! Vandaag heb ik mijn laatste examen... Ben ontzettend benieuwd en hoop heel erg dat alles goedkomt. Meteen na mijn examen ga ik beginnen met inpakken, want ik ga namelijk een weekje naar CURACAO!

ENGLISH: The fact that I actually had exams the last couple of weeks should actually come as a surprise to you. I really tried my best to post just as much as I usually do, and I think it really worked out! Today I have my very last exam... I'm super curious and hope everything's gonna be allright. Right after my exam I will start packing, since I'm going to spend a week in the sun in CURACAO!

Pictures taken by me

Weet niet helemaal zeker of jullie het ooit meegekregen hebben, maar mijn ouders en zusje zijn deze zomer naar Curaçao verhuisd. Heb ze sindsdien niet meer gezien, dus ik kijk alvast ontzettend uit naar ons weerzien. Eigenlijk moet ik in die week naar school, maar heb besloten een weekje te skippen om wat tijd door te brengen met mijn ouders in de Caribbean. #YOLO. Talk to you from the other side of the world!

ENGLISH: I'm not quite sure if I ever told you guys, but my parents and sister moved to Curaçao this summer. I haven't seen them ever since, so I'm really looking forward to our reunion. Actually I have to go to school that week, but I decided to skip it for a week to spend some time with my parents in the Caribbean. #YOLO Talk to you from the other side of the world!