Hou jij ook zo van herfst en winter?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Esther.

Eindelijk, het is weer herfst! Afgezien van de lange regenachtige dagen en barre kou hebben de herfst en de winter wel wat. Kijk jij tegen deze troosteloze dagen op? Wij hebben vijf tips om de komende twee seizoenen goed door te komen: 


Ga kleren kopen Shoppen! 
Het is tenslotte een nieuw modeseizoen, dus daar hoort een nieuwe garderobe bij. En hoe leuk is het om voor cadeautjes te mogen shoppen voor de feestdagen? Als je aan shoppen denkt, denk je natuurlijk ook aan online shoppen. Dit doen steeds meer mensen, want er zijn tegenwoordig ook online genoeg leuke dingen te vinden. Je hebt bijvoorbeeld prachtige Samsung Galaxy S3 accessoires of handige en trendy iPhone 4 accessoires. En heb jij zo’n prachtige Sony Xperia ZR? Bescherm hem dan met een fashionable Sony hoesje. Zelfs voor heerlijke mini geurstokjes van Rituals of leuke sieraden kun je online terecht! 

Het is in de winkels is eindelijk weer gezellig en er hangt een warme sfeer. Ben jij een fashionista? Dan mag je de nieuwste herfsttrends echt niet missen. De zwart-witcombinatie komt in veel outfits naar voren. Ook oversized items zijn nog steeds fashionable in dit seizoen. Een aantal jaren ’80-trends komt dit jaar weer om de hoek kijken, zoals de schoudervullingen en de puntige pumps. 

Wegdromen op de bank 
Niets is lekkerder dan met een dekentje op de bank naar The Voice kijken terwijl je de regen op het raam hoort tikken. Koop ook van die leuke sloffen, de keuze is tegenwoordig ontzettend groot. De UGG-achtige sloffen zijn bijvoorbeeld heerlijk zacht en warm. In 2013 gaan we qua woontrends terug naar een huiselijke en rustgevende inrichting. Je kunt je door verschillende omgevingen laten inspireren, zoals het bos of de kust.  
Ga naar de bioscoop 
Ga eens lekker een avondje naar de bioscoop. We komen steeds dichterbij de winter en dat betekent dat er weer veel goede nieuwe films uitkomen! Er zijn uitzonderingen, maar de beste films worden meestal met de feestdagen uitgebracht. Dit najaar worden bijvoorbeeld het tweede deel van The Hunger Games en The Hobbit deel 2 verwacht. Daarnaast zijn er ontzettend leuke games die dit najaar op de markt komen. Zet ze snel op je verlanglijstje! 

Maak de feestdagen gezellig 
Vier oud en nieuw, Sinterklaas en kerstmis met familie en vrienden. Ook al duurt het nog zo lang, we kunnen haast niet wachten op het heerlijke eten, de fijne sfeer en misschien wel sneeuw in deze knusse dagen. De meeste mensen hebben in deze periode een paar dagen vrij waardoor je tijdens de feestdagen een paar leuke uitjes kunt plannen. Bezoek bijvoorbeeld de kerstmarkt, of ga shoppen in Antwerpen. En als je op zoek bent naar een romantische stad om met je geliefde te bezoeken, is Parijs natuurlijk de beste optie. Maar een klein weekje wintersporten is ook niet mis! 

Stel persoonlijke doelen 
Het bedenken van nieuwe doelen en het nastreven ervan is een ideale bezigheid voor de druilerige herfstdagen. We doen er vaak alles aan om er verzorgd en modieus uit te zien. We volgen de laatste mode met accessoires en kleding en we bezoeken de kapper en de schoonheidsspecialist om het beste uit onszelf naar boven te halen. Soms vergeten we dat een groot deel van binnenuit komt! Door de juiste voeding en vitamines te nemen zorg je goed voor jezelf waardoor je huid, je gewicht en je uitstraling positief beïnvloed worden. Tip: neem in de herfst en winter extra Vitamine C! Dit is goed voor je weerstand, waardoor je minder last van kwaaltjes krijgt.