I won Zalando's Blogger Awards: part #2

Gisteren bracht ik jullie het goede nieuws dat ik Zalando's Blogger Awards 2013 gewonnen had... OMG! Vandaag is het tijd voor deel twee van het fotoverslag. Let's go!

ENGLISH: Yesterday I already revealed the good news that I won Zalando's Blogger Awards 2013... OMG! Today it's time for the second part of the photo report. Let's go!


Together with Britt from Britta Maxime. She's also a contributor at Voomm and super sweet. Really nice to meet her!Ik hoef jullie vast niet vertellen dat het een geweldige avond was. Die ga ik niet snel vergeten! Trouwens, ook leuk om te weten: ik ben nog verschenen op de website van Grazia, in het Parool (Nederlandse krant), Versgeperst (CuraƧaose nieuwssite) en op de website van RTL. Mission accomplished! 

Verder wil ik jullie nog graag even meegeven hoe ontzettend dankbaar ik jullie, mijn lezers, ben! Zonder jullie stemmen was dit alles nooit mogelijk geweest. Ik vind het fantastisch om te zien hoe hard jullie mij gesteund hebben, really appreciate that. YOU'RE THE BEST! 

ENGLISH: I probably don't have to tell you that it was the night of my life. Won't forget that one soon! Btw, also cool to know: I was featured on the Grazia website, in het Parool (Dutch newspaper), Versgeperst (CuraƧaose nieuwssite) and on the RTL website. Mission accomplished!

Furthermore, I'd still like to repeat how insanely grateful I am to you guys, my followers! Without you, this would never have been possible. It's amazing to see how much you supported me, really appreciate that. YOU'RE THE BEST!