Ain't no rocket science

In mijn leven is er één grote liefde waarvan ik weiger afstand te doen: raketjes! Ik vond ze vroeger al heel lekker, maar betrap mezelf er ook nu nog vaak op dat ik met een doos raketjes thuis kom van de supermarkt. Maar wat maakt een raketje nou zo lekker? Ik denk dat het 'm vooral zit in de mierzoete smaken- en kleurencombinatie: super vrolijk! Daarom leek het me wel leuk om - heel ambitieus - zelf een raket te bouwen... met tassen!

ENGLISH: There's one big love in my life which I refuse to let go: rocket ice lollies! I've always really liked them when I was a kid, but strange enough I caught myself a lot of times coming home with a box of rockets from the supermarket. But what is it that makes the rocket so insanely tasty? I think the main part is the mellifluent taste and colour combination: so cheerful! Therefore I thought it would be fun to build a rocket myself - very ambitously - from... bags!


Ik ben de laatste tijd weer helemaal into online shoppen. Op Asos vond ik bovenstaande drie tassen, die samen heel mooi een tassenraketje vormen: van rood (klik) naar oranje (klik) naar geel (klik). Stuk voor stuk springen ze er echt uit en fleuren ze je saaie winteroutfit in een wip op. Mijn ultieme favoriet is het gele exemplaar. Gewoon omdat geel niet bepaald een standaardkleur is, maar deze tas er toch ontzettend elegant uit kan zijn. Doet me een beetje aan Blair Waldorf denken. Welke vinden jullie het mooist?

ENGLISH: Lately I'm really into online shopping again. On Asos, I found these three bags, which perfectly form a "bag rocket" together: from red (click) to orange (click) to yellow (click). They all really stand out and perk up your boring winter outfit in a blink of an eye. My ultimate favorite is the yellow one. Just because yellow is not really a standard colour, but yet this purse looks super elegant. Reminds me a bit of Blair Waldorf. Which one do you like the most?