Event: Just Dance by Sepehr (part #1)

Een tijdje geleden ontving ik een uitnodiging in mijn mailbox om de Just Dance 2014 fashion show van modeontwerper Sepehr Maghsoudi in het Tobacco Theater in Amsterdam bij te wonen. Waarschijnlijk gaat er bij het horen van de term "Just Dance" wel een belletje rinkelen. (Zou gek zijn mocht je nog nooit van deze ontzettend populaire Wii game gehoord hebben.) Maar een fashionshow in combinatie met een game release? Had geen flauw idee wat me te wachten stond, dus trok ik afgelopen donderdag vol spanning met fotograaf Sander van Eye on Eye naar Amsterdam...

ENGLISH: Some time ago I received an invitation in my inbox to attend the Just Dance 2014 fashion show from fashion designer Sepehr Maghsoudi in the Tobacco Theatre in Amsterdam. Probably the term "Just Dance" rings a bell. (Would be strange if you'd have never heard of this super popular Wii game.) But a fashion show in combination with a game release? I had no clue what to expect! I was really excited to find out, so last Thursday I travelled to Amsterdam with photographer Sander from Eye on Eye...

credits pictures: Eye on Eye Photography and me

Na afloop van de show was ik positief verrast. Sterker nog, ik was heel erg onder de indruk! Heb zelden een modeshow met zoveel entertainment gezien! Ik wist gewoon amper waar ik moest kijken. De ontwerpen van Sepehr Maghsoudi werden afgewisseld door optredens van Natalie Rose (je kent haar vast van de nummers “Wild Ones” en “I Cry” van Flo Rida) en Sharon Doorson. Twee fantastische zangeressen met een killer voice! Daarnaast werden we verrast door een aantal sicke dance performances door dansers van alle leeftijden. Was met name onder de indruk van de kleintjes! Dat kan ik niet eens al train ik er 100 jaar voor. Ontzettend knap!

Ik had fotograaf Sander Oleana van Eye on Eye Photography bij me. Hij heeft op die avond zoveel gave foto's gemaakt dat ik het vrijwel onmogelijk vond om een selectie te maken. Vandaar dat er morgen nog een tweede deel online verschijnt, so stay tuned!

ENGLISH: After the show I was surprised in a super positive way. In fact, I was impressed! I've rarely seen a fashion show with that much entertainment before! I almost didn't know where to look. The designs from Sepehr Maghsoudi were alternated with performances by Natalie Rose (you probably know her from the songs "Wild Ones" and "I Cry" from Flo Rida) and Sharon Doorson. Two amazing singers with a killer voice! We also got to see some sick dance performances by dancers from all ages. I was especially impressed by the kids! Damn... I wouldn't even be able to do that if I'd train for 100 years. Super cool!

I took photographer Sander Oleana from Eye on Eye Photography with me. He took a lot of amazing shots during the night, which made it almost impossible for me to make a selection. Therefore I will post the second part of the report online tomorrow, so stay tuned!