What's in my bag?

Na al die jaren heb ik vreemd genoeg nog nooit een "What's in my bag?" artikel online geplaatst. Misschien was het gewoon té vanzelfsprekend en heb ik er daardoor nooit aan gedacht. Zoals jullie eerder al konden lezen ben ik lid geworden van Voomm, een gloednieuw bloggersnetwerk. Eén van de eerste opdrachten was het schrijven van een "What's in my bag?" artikel. Ik dacht dat jullie dit waarschijnlijk ook wel leuk zouden vinden, vandaar dat ik 'm nu ook doorplaats op Girly & Geeky!

ENGLISH: I just realized that after all those years that I'm blogging now I've never written a "What's in my bag?" post before. Maybe I've never thought about it because it was just too obvious. As you could read already a couple of days ago, I became a member of Voom, a brand new bloggers network. One of the first things we had to do was to write a "What's in my bag?" post. I thought you would probably like this as well, that's why I wanted to post it on Girly & Geeky too!


Benieuwd waarom juist deze dingen in mijn handtas zitten? Hier kun je het volledige artikel lezen! Daarnaast kreeg ik ook de opdracht een "What's on my phone?" artikel te schrijven, met daarin al mijn favoriete apps. Ook deze is vandaag online verschenen: zie hier het resultaat!

ENGLISH: Curious why you can find exactly these things in my purse? You can read the full post here! I was also instructed to write a "What's on my phone?" post, with all my favorite apps in it. This one also appeared on the Voomm website today: click here for the end result!