The sunlight hurts my eyes

Wie mij op Instagram volgt (@fleurpauline) heeft het waarschijnlijk al meegekregen: ik heb een nieuwe pet! Hoewel ik 'm nog niet langer dan een week heb, hebben we al veel samen meegemaakt. Zo werd ik deze week al twee keer bekogeld door een vogel - if you know what I mean. Gelukkig had ik telkens mijn pet op. Vandaar mijn wijze raad: draag ALTIJD een pet ter bescherming. Niet alleen voor de zon, maar ook voor andere calamiteiten...

ENGLISH: Whoever follows me on Instagram (@fleurpauline) has probably already noticed: I have a new cap! Even though I do not have it longer than a week, we've already been through a lot together. For example: a bird dropped a little present - if you know what I mean - on me two times this week already! Luckily I was wearing my cap every time. Therefore, take my advice: ALWAYS  wear a cap to protect yourself. Not only from the sun but also against other calamities...

*play the song whilst looking at the pictures to get in the right mood*

What I'm wearing (not too much haha): cap - Tommy Hilfiger | bikini top - H&M | shorts - Hollister

Bovenstaande foto's maakte ik op de pier van Hilton beach hier op Curaçao tijdens zonsondergang. Ik draag zelf vrijwel nooit een zonnebril. Op de een of andere manier staan ze gewoon niet. Nooit. Toch vind ook ik het niet prettig om met dichtgeknepen ogen een boekje te lezen op een strandbedje, dus draag ik meestal een pet of hoedje. Deze pet van Tommy Hilfiger had ik al een tijdje langer op het oog. Vind 'm erg leuk, met dat "varsity" effect. Het zou eigenlijk nog beter geweest zijn moest er een F op staan, maar voor nu hou ik het gewoon bij de H van Hilfiger. Wat vinden jullie ervan?

ENGLISH: I took these pictures on the peer of Hilton beach here on Curaçao while the sun was slowly going down. I hardly ever wear sunglasses. Somehow they don't suit me. Never. But since I do'nt like to be blinded by the sun while reading a magazine on the beach, I usually wear a cap or a hat. I was digging this Tommy Hilfiger cap for some time already. I really like it, with the "varsity" effect. Actually it would have been even better if there would be an F on it, but for now I'll settle for the H from Hilfiger. How do you like it?