Curaçao on my mind

Het zat er na een maand hier te zijn onderhand aan te komen: het einde van mijn verblijf hier op Curaçao. Heb een fantastische tijd achter de rug met mijn ouders en zusje (die deze zomer naar het eiland verhuisd zijn), maar nu is het weer tijd voor Nederland: Maastricht calling

ENGLISH: The inevitable was coming closer and closer: the end of my stay on sunny island Curaçao. I've had the time of my life chilling with my parents and little sister (who moved to the island this summer), but now it's time to return to the Netherlands again: Maastricht calling!


Gelukkig zijn er ook in ons inmiddels-niet-meer-zo-koude-kikkerlandje heel wat spannende dingen te beleven. Sterker nog: wanneer ik weer in Maastricht aankom moet ik me twee uur later alweer melden. Ik ben namelijk samen met een vriendin "mama" tijdens de Inkom, de introductieweek - of moet ik zeggen: feestweek? - voor alle nieuwe studenten in Maastricht. Wel makkelijk, kan ik lekker doorleven op mijn jetlag. 12 uur 's nachts op Curaçao is namelijk 6 uur 's nachts in Nederland.... aaah perfect. BRING IT ON.

ENGLISH: Luckily there's a lot of exciting stuff coming up over there as well. Once I arrive in Maastricht, I have to be somewhere two hours later already. I will be a "mama" during the Inkom, the introduction week - or should I say: party week? - for all the new students in Maastricht. Pretty convenient since I can hold on to my jetlag. Midnight in Curaçao is 6 a.m. in the Netherlands... aaah perfect. BRING IT ON.