Wildfox Couture Daisy's Girls

Ik heb er eigenlijk nooit eerder bij stilgestaan, maar ik heb onbewust de traditie gekweekt om daadwerkelijk élk lookbook van Wildfox Couture online te plaatsen. Ik hoop dat ik jullie er niet mee verveel, maar ik vind de foto's telkens zo ontzettend gaaf en inspirerend dat ik het gewoon niet kan laten. Je voelt 'm vast al aankomen... Ik presenteer u allen: het fall '13 lookbook van Wildfox Couture!

ENGLISH: I have the tradition to post every single lookbook from Wildfox Couture on my blog. Not on purpose. It happens unconsciously. Every time a new Wildfox lookbook comes out, I'm astonished by its coolness and the creative approach. I just can't help it! You've probably already seen this one coming by now... I present you: the Wildfox Couture fall '13 lookbook!


Wildfox Couture heeft de gewoonte om de lookbooks altijd te maken in de vorm van een verhaal. Het volledige lookbook telt bijna honderd foto's. Beetje onmogelijk om ze dus allemaal hier op Girly & Geeky te posten, maar hier vind je het volledige foto-verhaal. De moeite waard, als je het mij vraagt!

ENGLISH: Wildfox Couture always makes its lookbooks in a way it feels like they're telling a story. The complete lookbook counts almost one hundred pictures. A bit impossible to post them all here on Girly & Geeky, but you can find the full photo story here. Definitely worth it if you would ask me!