Gespot op straat: Toms met glitters

Misschien hadden jullie het al wel eerder gemerkt (omdat ik het er altijd over heb), maar Antwerpen is met stip op één mijn favoriete shopstad in België! Er is een enorm aanbod van winkels: van de reusachtige mainstream shopping street tot gezellige vintage winkeltjes van zodra je wat zijstraatjes inslaat. Bovendien vind ik de mensen in Antwerpen vaak enorm goed gekleed. Telkens wanneer ik in Antwerpen ben zie ik wel iemand over straat lopen die me inspireert of me op ideeën brengt. Dat hoeft niet altijd over een hele extreme look te gaan, soms zit het 'm gewoon in de details. Zo stuitte ik onlangs op een vrouw met het volgende:

Toms, inderdaad! En niet zomaar Toms... Toms met glitters! Ik had deze variant zelf nog nooit eerder gezien. De vrouw in kwestie droeg de zilveren exemplaren met een lange lichte jeans waarvan ze de pijpen lichtjes had opgerold, gecombineerd met een eenvoudig witte top en een zwarte blazer. Ik vond het er zo leuk uitzien! Zelf heb ik nog nooit Toms gehad en heb ze eerlijk gezegd ook nooit echt op mijn wishlist gehad, maar toen ik deze zag was ik meteen verkocht.

Ik denk dat de zilveren variant mijn favoriet is. Het is wel echt een item wat je niet zomaar met alles kunt dragen. Omdat de schoentjes al tamelijk opvallend en flashy zijn komen ze het best tot z'n recht onder een simpele outfit. Voordeel hiervan is ook dat de aandacht meteen naar je voeten uitgaat!

Wat vinden jullie van deze schoentjes? Leuk of een beetje too much?

1 opmerking:

Kim van Sambeeck zei

Ik vind het er best leuk uitzien. Alleen de punt vind ik minder.

Een reactie posten