Coachella street style

Zoals jullie al eerder konden lezen is het festivalseizoen weer geopend! Morgen gaat Rock Werchter -wat trouwens al bijna volledig uitverkocht is - van start en kort daarna volgen knallers als Les Ardentes, Tomorrowland en good old Pukkelpop. Een tijdje eerder, als een van de eerste grote festivals dit jaar, vond Coachella (a.k.a. Coachella Valley Music and Arts Festival) al plaats in the USA. Zoals de volledige naam het al aangeeft vind je vaak heel wat artistiekelingen en creatieve geesten op dit festival, waar je flink wat ideetjes van kunt oppikken. Ik ging voor jullie op zoek naar een aantal mooie streetstyle outfits!


Van de selectie streetstyle outfits die NY Magazine maakte op Coachella heb ik op mijn beurt weer een selectie gemaakt. Bovenstaande vijf outfits zijn mijn favorieten met de eerste outfit met stip op één! Het korte topje, het hoge taillebroekje en de All Stars: het is gewoon helemaal af! Bovendien is het ook heel makkelijk te kopiëren. Voorwaarde om deze outfit te laten slagen is echter wel een mooie strakke buik, die het meisje in kwestie ongetwijfeld heeft. Voel jij je niet 100% op je gemak in een blote buik, maar wil je er toch leuk uitzien op een festival? Ga dan voor de tweede outfit! Die lange jurk is ook super elegant en trendy. Vooral met het etnische printje en de tailleriem die het lichaam op de juiste plekken accentueert. Of je draagt simpelweg een langer topje op je short, net zoals op foto twee. Kan ook!

Anyway, de mogelijkheden zijn haast oneindig en ik weet bijna zeker dat bovenstaande vijf meiden jullie weer een flinke dosis inspiratie hebben gegeven. Althans, dat effect hadden ze op mij. Nu heb ik plotseling zoveel zin om naar een festival te gaan! Helaas is Rock Werchter al zo goed als uitverkocht, maar wie weet ga ik nog wel naar een ander festival deze zomer... I'll keep you posted!

Welke vinden jullie het mooist?