Movie tip: The Bling Ring

Ook al is het nu verbazingwekkend lekker weer - al zou dat normaal geen verrassing horen te zijn in juni, maar dat even terzijde - en is een tripje naar de bioscoop op dit moment niet de meest vanzelfsprekende manier om je tijd door te brengen: tóch moet je gaan! Binnenkort komt de nieuwste film van Sophia Coppola namelijk uit: The Bling Ring. De film gaat over een stel doorgedraaide tieners die inbreken in de cribs van rijke Hollywood sterren. Klinkt ongelofelijk, maar het verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten!Toen een vriendin van me mij onlangs over deze film vertelde was ik al erg geïnteresseerd, maar na het zien van de trailer werd ik al helemáál enthousiast: deze moét ik gewoon zien! Hij verschijnt over twee dagen in de Amerikaanse bioscopen, dus het kan vast niet meer zo lang duren voordat wij 'm ook hier in Nederland  en België kunnen zien. Emma Watson speelt trouwens een van de hoofdrollen: must see!

Willen jullie deze film ook zo graag zien?