Casio G-Sessions launch party

Een tijdje terug verscheen er een wel heel leuke uitnodiging in mijn mailbox. Het ging om een invite voor de launch party van de Casio G-SHOCK pop-up store in de Kalverstraat in Amsterdam. Dit ter ere van het 30-jarige bestaan van het label. Gelukkig had ik voor die avond nog niks in mijn agenda staan, dus trok ik samen met Gabriel van Titastik naar het noorden om dit niet-te-missen event bij te wonen...


Het was echt een ontzettend vette avond. Alles was tot in de puntjes geregeld: de muziek, de drankjes (Bacardi mojito!), de uitstraling en het publiek, het zat gewoon helemaal goed! En als kers op de taart kwam Kraantje Pappie ook nog eens optreden, als Nederlandse ambassadeur van G-SHOCK. Ik ben alvast benieuwd wat G-SHOCK de komende jaren nog voor ons in petto heeft... to be continued!