Oproep: gala, please!

Ken je dat gevoel, wanneer je een kledingstuk ziet en er spontaan verliefd op wordt? Het gebeurt me de laatste tijd steeds vaker! Jammer genoeg het vaakst bij peperdure designeritems die nét een beetje boven mijn budget liggen. Vandaag was dat echter voor de verandering eens niet het geval en viel mijn oog op een prachtig, betaalbaar jurkje van Nelly. Kijk zelf en fall in love...


Ik vind het zo'n gaaf jurkje! Aan de voorzijde is het jurkje tamelijk hoog gesloten, maar dat wordt gecompenseerd door het prachtige rugdecolleté aan de achterkant. Aan de voorkant lijkt het dus een doodgewoon, simpel zwart jurkje, maar wanneer je je omdraait staat iedereen gegarandeerd versteld van de prachtige sluiting aan de achterzijde. 

Het jurkje kost zo'n € 109,95. Ik zou het echt heel graag willen hebben, alleen worstel ik nog even met het feit dat ik niet echt een gelegenheid heb waarbij ik het kan dragen... Dus laat er alsjeblíéft een gala, avond je uit naar een decadente club of cocktailparty op mijn pad komen. (Dan heb ik tenminste een excuus om 'm aan te schaffen, haha!)

Wat vinden jullie van het jurkje?