Mijn sneaker wishlist!

Zoals jullie gisteren al konden lezen heb ik mijn eerste examens op de universiteit overleefd! Mijn ouders waren uiteraard ook erg tevreden met mijn resultaten, en daarom trakteren ze me op een nieuw paar schoenen! Maar wélk paar... dat is natuurlijk de vraag. Onlangs heb ik een paar nieuwe zwarte All Stars ontvangen via Frontrunner. Ik ben er nog steeds enorm tevreden mee, maar zoals bij vrijwel elke vrouw is ook mijn liefde voor schoenen onverzadigbaar. Dus nam ik maar weer eens een kijkje in de dames sneakers sectie van de shop. Zie hier mijn wishlist...

1. Blauwe sneakers van New Balance - Ik had eerlijk gezegd tot voor kort nog nooit van dit merk gehoord, totdat ik een vriendin hier in Maastricht er mee zag rondlopen. Ik vind ze echt heel erg leuk, is weer eens een keer wat anders!

2. Timberlands - Nu ongeveer één jaar geleden, in november 2011, plaatste ik een artikel met als titel "Bye bye Ugg, hello Timberland", remember? Klik! Toen was niet iedereen het daar mee eens. Sterker nog, een aantal meiden vonden ze verschrikkelijk lelijk. Ik vond ze toen al erg vet, en ondertussen is mijn enthousiasme alleen nog maar toegenomen. Bij mijn studentenvereniging en hier in Maastricht in het algemeen dragen ontzettend veel meiden ze. Dus een absolute gogo wat mij betreft!

3. Wollen sneakers van Sperry Topsider - Ik heb al een paar Sperry's, maar die hebben hun beste tijd ondertussen wel gehad. Hoog tijd voor een opvolger dus! Ik vind bovenstaand exemplaar met grijze wol en zwarte lak erg leuk. Wedden dat bijna niemand in jouw omgeving die heeft?

4. All Stars met print van de Amerikaanse vlag - Need I say more?

5. Hoge Nikes - In het verleden keek ik nooit op of om van een paar Nikes. Sterker nog, er is zelfs een periode geweest dat ik het drie keer niks vond.  De laatste tijd lijk ik echter een soort van voorliefde te hebben voor Nikes zoals bovenstaand exemplaar. Superleuk onder een legging of skinny jeans! 


Zoals je ziet staan er nu vijf paar sneakers op mijn wishlist. Gaat nog moeilijk worden om een keuze te maken! Misschien kunnen jullie me wel helpen? Welke zijn volgens jullie het leukst?