Eerste blok op de universiteit overleefd!

De laatste twee maanden was het een stuk rustiger hier op Girly & Geeky. Ik heb jullie al eerder uitgelegd dat dit te maken heeft met mijn start aan de universiteit. Ik ben sinds 1 september namelijk begonnen met de studie International Business aan Maastricht University. Vorige week was het zover... mijn eerste examens. Hartstikke spannend, want de universiteit is natuurlijk alles behalve vergelijkbaar met de middelbare school. 

Maar ik heb het overleefd! En niet zomaar met de hakken over de sloot, maar met hele mooie scores! Ik had de afgelopen 8 weken maar twee vakken: marketing & management en wiskunde & statistiek. Voor het eerste vak behaalde ik 97% en voor het tweede vak 100%! Ik kan het zelf maar amper geloven. Nooit gedacht dat dat ├╝berhaupt tot mijn mogelijkheden behoorde, maar zoals bovenstaande quote al aangeeft: "it always seems impossible until it is done". Een wijze les die ik voortaan altijd in mijn achterhoofd ga houden!