Lange laarzen vs. enkellaarsjes

Nu de dagen al wat beginnen te korten en het buiten steeds kouder wordt, ben ik met spoed op zoek naar een mooi paar winterlaarzen. Ik ben nogal een All Star-type, maar als het écht koud wordt volstaat dat echt niet. Ik heb eens een hele winter op dunne ballerina's gelopen, omdat ik destijds vrijwel altijd rokjes met panty's droeg. Staat heel leuk hoor, maar het gevolg? Wintertenen: één keer en nooit meer! Dus ga ik tegenwoordig op tijd op zoek naar een paar stevige, warme, lederen winterlaarzen.


Vroeger koos ik altijd voor lange laarzen, maar op de een of andere manier heb ik nu het idee dat dit me echt niet meer staat. Vandaar dat ik op zoek ben naar leuke, korte laarsjes. Ik heb mijn ogen al goed open gehouden in de winkelstraat, maar ik kon eigenlijk nooit iets vinden wat ik echt leuk vond, dus besloot ik mijn zoektocht online verder te zetten. Ik vond bovenstaande vijf exemplaren bij Zalando. Mijn absolute favoriet zijn de bruine en zwarte laarsjes met glitters: zo leuk! Aan het begin van de week waren ze nog op voorraad in mijn maat, maar nu helaas niet meer. Echt heel erg jammer, aangezien ik net de knoop doorgehakt had... Maar ik blijf zoeken!

Lange laarzen of korte enkellaarsjes: what do you think? En welk model vinden jullie het mooist?