iWant an iPhone (just for the case)

Een vriendin vertelde me onlangs dat ze een iPhone gaat aanschaffen. Opmerkelijk: zelfs nog voordat ze de iPhone daadwerkelijk heeft, was ze al op zoek naar een mooi hoesje. En ik geef haar groot gelijk: zo'n hoesje trekt toch meteen de aandacht, dus het is wel de moeite om er zorgvuldig eentje uit te kiezen. Ze tipte me webshop Society 6 en vroeg me welke ik mooi vond. Nou, ik kan jullie verzekeren: VEEL TE VEEL! Hieronder een "kleine" selectie van mijn favorieten...


Sommige zijn gewoon mooi, andere zijn dan weer extreem origineel. Denk bijvoorbeeld aan die roze Game Boy Color. Kun je je de reacties al voorstellen? Geniaal! Mijn favorieten zijn het hoesje met het "Carpe That Fucking Diem" opschrift (gotta love the quote) en het hoesje met de galaxy print. En die links in het midden ook wel. En die rechts onder ook wel. Eigenlijk zijn ze allemaal wel leuk... moeilijk zeg! En dan te bedenken dat dit echt maar een hele kleine selectie is uit de duizenden designs die ze aanbieden.

Gelukkig (?) behoor ik tot de selecte groep Nederlanders die niet in het bezit is van een iPhone, dus hoef ik me hier al geen zorgen over te maken. Heb jij er wel een? Dan wens ik je veel sterkte met kiezen! ;)