Gotta love these recipes

Vandaag belandde ik per toeval op de site A Beautiful Mess. Aangezien ik er terechtkwam door op een afbeelding van eten te klikken - uiteraard, haha - nam ik een kijkje onder het tabje "recipes". Het gevolg? Nu heb ik honger. Gruwelijke honger. Kijk zelf maar, je zult meteen begrijpen wat ik bedoel...

Ziet het er stuk voor stuk niet goddelijk lekker uit? En dit is dan nog maar een kleine selectie uit de tientallen recepten. Ik raad jullie zeker aan om ze allemaal eens even te checken: klik! Mijn favorieten zijn momenteel de Chocolate Peanut Butter Pie - gotta love PB, Cocktail Inspired Popsicles, Mocha Chip Frappe en Homemade Iced Coffee. Ik kan niet wachten om ze allemaal uit te proberen! Stuk voor stuk wel enorme caloriebommen, maar ach: voor een keertje mag dat wel eens, toch?

Welke recepten lijken jullie lekker?