Ein-de-lijk: geslaagd!

Aan het begin van deze maand kondigde ik aan dat ik een tijdje afwezig zou zijn vanwege mijn eindexamens, maar ik stak jullie ook een hart onder de riem: ik zou zeker terugkeren... geslaagd en wel! Ik ben dan ook in mijn nopjes jullie mee te kunnen delen dat het eindelijk zover is! Ik wilde mijn middelbare schoolcarrière afsluiten met mooie resultaten, om mezelf als het ware nog voor een laatste keer te bewijzen. Uiteindelijk behaalde ik gemiddeld zo'n 82%. Dat moest uiteraard gevierd worden! Hier een aantal sfeerfoto's samen met mijn vriendinnen tijdens onze proclamatie 
(= diploma-uitreiking, voor alle Nederlanders onder ons).


GESLAAGD. Ein-de-lijk! Ik ben echt blij dat de middelbare school er nu officieel helemaal op zit. Begrijp me niet verkeerd: ik heb er een ongelofelijke tijd beleefd samen met mijn vriendinnen, maar ik was echt wel klaar met de dagelijkse sleur (inclusief bepaalde lessen en leerkrachten). Hoog tijd voor iets nieuws dus!

Ik las in de reacties dat iemand schreef: "waar ben je? ik mis je!". Hoe lief! Ik ben blij jullie te kunnen meedelen dat ik weer helemaal terug ben! Dus... tot morgen?