Creepy badpak van Wildfox Couture

In feite bestaat er een enorme variatie aan badmode: bikini's, tankini's, monikini's, badpakken, noem maar op! Toch zie ik wanneer ik op het strand loop bijna alleen maar bikini's. Natuurlijk heeft elke bikini zo zijn eigen print en snit, maar écht iets unieks? Dat kom je zelden tegen. Het blijkt dat we op vlak van badmode toch eerder braafjes mainstream blijven. Maar wil jij toch eens iets anders? Iets opvallends waarmee je mijlen hoog boven de massa uitsteekt? Dan heb ik hét perfecte badpak voor jou gevonden...


Apart, inderdaad. Het is een badpak van Wildfox Couture. Zelf zou ik het nevernooit dragen, maar wanneer ik iemand zou zien die dít droeg zou ik zeker weten omkijken. Ik heb het niet over zomaar een vluchtige blik over mijn schouder, maar over het soort blik waarbij je mond spontaan openvalt en je de persoon in kwestie ongegeneerd aangaapt. Maar ach, dat is tenslotte wel wat je kunt verwachten wanneer je je aan dit badpak waagt.

Je hebt er trouwens niet alleen een flinke dosis lef voor nodig, maar ook een dik gevulde portemonnee, want voor dit artistieke niemendalletje moet je maar liefst 150 dollar neertellen! Dus begin maar alvast met sparen... 

Wat vind jij van dit badpak? Zou je het ooit dragen?