Campagnefoto's Pull & Bear 2012

Elk jaar opnieuw weet het Spaanse modeketen Pull & Bear ons weer te verrassen met een serie prachtige campagnefoto's om het nieuwe seizoen aan te kondigen. Vorig jaar schreef ik er ook al over, maar toen ik  onlangs de foto's van dit jaar zag kon ik het niet laten om ook deze met jullie te delen... I'm lovin' it!


De eerste foto is mijn absolute favoriet, maar eigenlijk vind ik ze allemaal wel leuk! Er hangt een geweldig retro sfeertje, dat onder meer gecreƫerd wordt door de kleding, kapsels en toegepaste foto-effecten. Wat de kleding betreft: daar zitten een aantal hele mooie items tussen. Zo te zien moet ik nog eens binnen springen bij Pull & Bear!

Hier kun je alle foto's bekijken. Er hoort trouwens ook een campagnevideo bij!

Wat vinden jullie van de campagnefoto's?