Wishlist H&M accessoires

Hoewel ik de laatste tijd best wel veel gewinkeld heb, lijkt het al eeuwen geleden sinds ik voor het laatst in de H&M was. Vanmorgen had ik eindelijk weer eens tijd om wat te surfen op het internet en besloot ik de online shop van H&M te checken. Dat had ik beter niet gedaan, want ik werd er helemaal hebberig van! Ik heb een zwak voor al die nieuwe, zomerse accessoires! Ik kon het dan ook niet laten om een wishlist op te stellen met daarin mijn favoriete H&M accessoires...

Tas - € 29,95
Zonnebril - € 9,95
2 paar oorbellen - € 4,95
Leren ceintuur - € 12,95
Zonnebril - € 7,95
Halsketting - € 6,95
Leren tas - € 129

Mijn ultieme favoriet is de tas linksboven. Zowel het model als de kleurencombinatie zijn perfect! Het enige nadeel is dat de tas gemaakt is van imitatieleer. Het zou dus kunnen dat de tas er in real life heel erg plastic en goedkoop uitziet (wat 'ie in feite natuurlijk ook wel is). Ik durf 'm in ieder geval niet zomaar te bestellen en ga toch eerst nog even een kijkje nemen in de winkel. 

De oorbellen met peacetekens en veren vind ik ook supermooi! Bovendien zijn ze helemaal niet duur:  € 4,95 voor beide oorbellen samen. Eén ding is zeker: als ik binnenkort nog een keertje in de stad ben spring ik zeker even binnen bij H&M!

Wat zijn jouw favorieten?