Je vais en France!

De laatste dagen zijn er niet zoveel updates online verschenen, sorry hiervoor! Ik heb een hele drukke week achter de rug. Allereerst vierden we de laatste 100 dagen van onze middelbare schoolcarrière: elke dag gingen we verkleed naar school, donderdag en vrijdag was het feest en gisteren trokken we naar Antwerpen. Daarnaast organiseerden vriendinnetjes Tine en Charlotte deze week een modeshow. Ik mocht meelopen, dus daar kroop ook wel wat tijd in i.v.m. repetities en dergelijke.


En het houdt maar niet op: morgen vertrek ik namelijk voor een weekje op uitwisseling naar Frankrijk. Het gaat om een uitwisselingsproject dat volledig draait rond een modeshow, die aan het einde van de week georganiseerd wordt. Ik kijk er alvast ontzettend naar uit! Helaas heb ik daar niet zomaar altijd beschikking tot een computer, dus ik zal tot en met vrijdag geen updates kunnen plaatsen... 

Hopelijk vinden jullie het niet al te erg en zie ik jullie snel weer op Girly & Geeky verschijnen. À bientôt!