Mooie bikini's van Victoria's Secret

Binnenkort ga ik samen met vriendinnetje Tine op vakantie naar Curaçao. Het is daar nu zo'n 30°C, dus een bikini zullen we zeker kunnen gebruiken! We hebben alleen niet meer zo heel veel tijd om op zoek te gaan naar een nieuw exemplaar, dus besloot ik op internet op zoek te gaan naar een paar mooie bikini's. Helaas viel mijn zoektocht een beetje tegen... Tót ik bij Victoria's Secret een aantal prachtige exemplaren spotte!

De eerste bikini vind ik het allermooist. Zwart met gouden lovertjes: prachtig! De tweede is schattig, maar ook erg leuk. Die was vorig jaar ook al te vinden in het assortiment van Victoria's Secret, als ik me niet vergis. De derde bikini is eerder simpel, maar is ook zeker niet mis! Ik hou van het contrast tussen de zwarte bikini en de witte strikjes. De laatste is dan weer erg kleurrijk. Die staat volgens mij het mooist bij een bruin huidje!

Er is slechts één nadeel: als ik een bikini bestel via de online shop van Victoria's Secret, komt deze misschien niet meer op tijd aan. Bovendien kost het me heel wat aan verzendkosten en tax. Hmm... het zal toch weer een H&M'etje worden! ;)

Wat is jouw favoriet?