Bikini's van Hollister en Abercrombie & Fitch

In dit artikel liet ik jullie weten wanhopig op zoek te zijn naar een mooie, nieuwe bikini. Lezeres Flo tipte me toen de bikini's van Hollister en Abercrombie & Fitch. Ik ging meteen een kijkje nemen and I'm lovin' it! Beide merken hebben zoveel mooie bikini's in het assortiment! Deze zijn echter wel wat aan de duurdere kant, maar aangezien er niets mis is met een beetje verlangen heb ik een oldschool "verlanglijstje" samengesteld...
De prijzen van de tops vallen nog wel mee, maar je moet wel in het achterhoofd houden dat je bij Abercrombie & Fitch nog zo'n 36 tot 48 euro moet neertellen voor een bijpassend broekje. Bij Hollister is dit "slechts" 26 euro. Maar dat neemt niet weg dat ik het hele mooie bikini's vind! Mijn favoriet is de bandeaubikini met rode stippen. De meeste bikini's zijn trouwens nog in heel wat andere kleurtjes verkrijgbaar. 

Abercrombie & Fitch heeft een winkel in Brussel en Hollister heeft winkels in het Wijnegem Shopping Center en het Waasland Shopping Center. Indien dit niet echt bij jou in de buurt is, kun je natuurlijk ook altijd overwegen om de bikini's online te bestellen. De verzendkosten bedragen zo'n 10 euro.

Wat is jullie favoriet?