Modeshow 10 Feet: ik was erbij!

Jullie konden hier al eerder lezen dat ik afgelopen zondag aanwezig was bij de Fall 2012 catwalkshow van 10 Feet. Ik heb jullie toen al een aantal sneak peaks getoond, maar nu is het tijd voor het echte werk: de show zelf! Dankzij onze geweldig seats heb ik goede foto's kunnen maken. Zie hier het resultaat!

Alle bovenstaande foto's werden door mij gemaakt

Ik vond het echt een geweldige show! De muziek was goed, de modellen waren knap en ik werd helemaal hebberig van al die prachtige outfits. De collectie bestond uit vier delen: bohemian beauty, distinguished darks, monochrome mood en winter lights

Natuurlijk waren er ook een aantal items waar ik meteen dolverliefd op werd, zoals de veterlaarsjes, de truien met daarop het Franse "toujours", de broek met slangenprint, de wollen cardigans en de paillettentop. Verder kan ik de volledig gele outfit ook maar niet uit mijn hoofd zetten! Ik zou er zelf never nooit opgekomen zijn om allerlei gele kledingstukken met elkaar te combineren in één outfit, maar hier ziet het er echt geweldig uit. 10 Feet, I was impressed!

Wat vinden jullie van de show?