Schattige mutsjes

Ik ben blij! We hebben namelijk een geweldige novembermaand achter de rug. Er is uitzonderlijk weinig neerslag gevallen. Sterker nog: deze novembermaand was de droogste sinds het begin van de weerwaarnemingen in 1906! Maar... vandaag is het alweer de eerste dag van december. De winter komt steeds dichterbij! Hoog tijd om op zoek te gaan naar een warme muts om de (hopelijk!) witte kerst (en de barre winter die daar waarschijnlijk op volgt) door te komen. Ik zocht voor jullie de meest schattige mutsjes bij elkaar...


Benieuwd waar deze mutsjes vandaan komen? Ik heb elke muts aangeduid met een gekleurde stip. De kleur van die stip bepaalt waar je deze muts kunt kopen: roze = Forever 21, oranje = River Island en groen = Asos

Mijn favorieten zijn de grijze muts met het strikje van Forever 21, de zwarte beanie met bruine pompom van River Island en de bordeauxrode baret met applicaties van Asos. Sommige mutsjes vind ik erg schattig, hoewel ik ze eerlijk gezegd zelf niet zo snel zou dragen, zoals de berenmutsjes of die aardbei-beanie. Die zijn natuurlijk wel heel leuk bij jonge kinderen!

Wat is jouw favoriet?