Jurkjes voor oud en nieuw

Over exact drie dagen is het alweer Nieuwjaar! Dit jaar valt 't op een zondag, dus wordt er ook van ons verwacht op ons zondags gekleed te zijn. (Alhoewel... als Nieuwjaar op een maandag viel zouden we er net zo lief op ons best uit willen zien, toch?) Ik heb hier op CuraƧao al een mooie strapless LBD (= little black dress) gevonden, perfect voor de jaarwisseling! Voor al wie nog geen leuk jurkje gevonden heeft, heb ik een aantal mooie exemplaren op Asos bij elkaar gezocht...

Hoewel ik zelf dus een zwart jurkje heb gekocht, vind ik gekleurde jurkjes ook altijd erg leuk. Is eens een keer wat anders! 

Ik vind alle bovenstaande jurkjes werkelijk prachtig. Het tweede jurkje is perfect voor een chique diner met familie, terwijl het eerste jurkje ideaal is voor een avondje uit!

Wat zijn jullie favorieten?