Spotted: ear cuffs!

Ooit gehoord van ear cuffs? Deze trendy ooraccessoires zijn momenteel helemaal hip, hot en happening in bloggersland. Op straat ben ik ze helaas nog niet zo vaak tegengekomen. Erg jammer, want ze zijn juist zo leuk! Misschien heeft het iets te maken met het feit dat je ze niet zomaar in elke winkel kunt vinden? (Al meen ik me wel te herinneren dat H&M Divided een tijdje geleden earcuffs in het assortiment had...) Ik zocht voor jullie de mooiste ear cuffs op en zette ze even op een rijtje...


Bovenstaande ear cuffs zijn van Asos, Topshop, Club Manhattan, We love fashion en een aantal foto's heb ik van We Heart It geplukt. Ik vind het stuk voor stuk prachtige, maar vooral originele accessoires. Ze komen vanzelfsprekend het best tot z'n recht wanneer je je haar in een staart of dotje draagt, zodat je ear cuff goed zichtbaar is. Het valt me op dat heel veel ear cuffs versierd zijn met kruisjes of veertjes, erg leuk! Zelf heb ik nog geen ear cuff, maar ik zou er graag eentje willen hebben. Mijn favoriet is die op de laatste foto met de lange, gouden kettinkjes. Chique hoor! 

Had jij al eens gehoord van ear cuffs? Wat vind je ervan? En heb je een favoriet?