De allermooiste partyjurkjes op Asos

Het is inmiddels alweer half november. Time flies! Het mag dan misschien nog wel een beetje vroeg zijn om nu alvast de mooiste avondjurkjes voor de feestdagen uit te zoeken, maar toen ik vandaag wat rond surfte op Asos kon ik gewoonweg niet aan de verleiding weerstaan. I want them so badly!

 € 19,57
€ 46,96 
€ 28,70 
 € 46,96
  € 50,88
 € 326,13
 € 71,75
€ 52,18
Ik vind ze stuk voor stuk echt zo mooi! Misschien ga ik er wel eentje bestellen. Ik twijfel alleen een beetje, omdat ik een paar maanden geleden zo'n avondjurk op Asos had besteld, maar deze bleek uiteindelijk in real life lang niet zo mooi te zijn als op de foto, dus leek het me slimmer om 'm te retourneren... naar Engeland. Ik was meteen 13 euro lichter! Maar goed, waarschijnlijk had ik toen gewoon een beetje pech. Better luck next time!

Bovenstaande jurkjes zijn trouwens niet eens zo duur (met uitzondering van die witte zwanenjurk: o zo mooi, maar o zo duur). Mijn favorieten zijn het vijfde jurkje en het laatste jurkje. Het vijfde jurkje vind ik prachtig met die insnijdingen aan de taille. Het laatste jurkje is dan misschien eerder "gewoontjes", maar toch vind ik het erg mooi met die roosjes en het accent op de taille.

Welk jurkje vinden jullie het mooist?